10 april 2007

stiltje

Det har varit stiltje på pysselfronten den senaste tiden. Tröjan till A som jag skulle börja med har inte blivit mer än en halv provlapp. Kanske tur, för jag vet inte om jag ska tänka om. Tanken var att det skulle bli en tröja med applikation och jag köpte därför ett mörkgrått garn. Jag har dock insett att A inte gillar tröjor, man får aldrig på honom någon av de stickade tröjor han har. Koftor går bättre, så kanske ska det bli en kofta istället. Frågan är då bara om jag ska göra applikationer på den ändå, eller om jag ska byta det grå garnet till något mer färgglatt?

Nu börjar iaf lusten komma tillbaka och idag trotsade jag aprilvädret och shoppade
lite garn. Jag har tänkt virka en filt. Egentligen hade jag velat ha den randig i massor av färger, men har man inga restgarner blir det rätt så dyrt. Jag får nöja mig med fyra.

1 kommentar:

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Hej på dig! ;-) Jag googlade på K märkt som var ett av mina altenativ när jag skulle beställa tygmärken till de kläder och grejs som jag syr.
Då hittade jag dig. Har du vågat registrera K märkt? Jag var rädd för att PRV skulle tycka något om just den bokstavskombon och riva sönder mina pengar för en bortkastad ansökning. Anledningen till min ide´ var att jag heter Karolina...det är nog din ide´också, med ditt namn.
Jag kommer nog nyfiken som jag är ta mig en liten titt på dina fina grejer ibland. /Karolina