06 augusti 2009

till mig

Det var som om både metamorphosis och min pysselvän i SBs sommarpysselbyte kunnat läsa mina tankar för jag fick precis vad jag behövde!

I pysselbytet fick jag fantastiskt fina fodral till mina stickor och virknålar. Innan har de legat lite här och var men nu vet jag äntligen var jag har dem. (Bakgrunden utgörs av mitt senaste loppisfynd, vår nya soffa)



Min pif-present från metamporphosis bestod av fina stickmarkörer och en peppande varvmarkör:

Alldeles lägligt eftersom jag tänkt sticka mig en uppochnerkofta efter Tant Koftas instruktion. Jag känner mig dock osäker på garnet. Jag hade tänkt sticka den av det rosa garnet jag köpte i vintras, men jag vet inte om jag riktigt gillar det. En kofta till mig känns som ett stort projekt om jag inte blir nöjd med slutresultatet. Jag funderar på att sticka en till lilla A och när jag fått kläm på det sticka en till mig själv i Visjögarn. Nåväl. Jag tror jag börjar på den rosa koftan, jag lär ju märka efter ett tag om den blir något för mig eller inte. Jag tänker mig att den ska bli slätstickad och lite lös i passformen, med en bred mudd i midjan så att den puffar sig lite. Och så fina färgglada knappar.